Conference Schedule

 

MCO 2018 Schedule

7:30-8:30am Registration and Coffee 60 mins
8:30-8:40am Welcome Address 10 mins
8:40-9:30am Keynote Address 50 mins
9:40-10:15am Concurrent Sessions 1 35 mins
10:25-10:45am Snack and Coffee; Visit a Vendor Booth 20 mins
10:55-11:30am Concurrent Sessions 2 35 mins
11:40am-12:15pm Concurrent Sessions 3 35 mins
12:15-1:15pm Lunch and COD Awards 60 mins
1:25-2:00pm Concurrent Sessions 4 35 mins
2:10-2:45pm Concurrent Sessions 5 35 mins
2:45-3:15pm Ice Cream Social and Raffle 30 mins